Sparande & Pension
5-concept-02-landscape
Fondutbud

Noga utvalt och välsorterat

Det finns tusentals fonder att välja på - men hos oss har vi redan valt ut de bästa till dig. Vi är helt oberoende och har inga egna fonder, dessutom är nästan alla fonder hållbara.

Spara för framtiden - 99 % är redan hållbart

Om du bryr dig lite extra om framtiden så är det enkelt att göra ett hållbart val hos oss. Hela 99 % av våra sparares pengar ligger i gröna fonder. Vi hade tidigt en screeningprocess på plats och jobbar hela tiden för att vara i framkant när det kommer till hållbarhet.

2-life-moments-09-square

Så här väljer vi fonder

När vi tar in fonder till vårt utbud så granskar vi hela marknadens utbud och väljer de bästa ur varje kategori. Vi håller kontinuerligt koll på fondernas avkastning och ser över utbudet som helhet. Om en fond inte lever upp till våra krav så byter vi ut den. Allt för att erbjuda ett så bra fondtorg som möjligt för dig.

2-life-moments-21-square

Entrélösning - vad du får om du inte väljer själv

Det är inte alla som vill vara aktiva och själva välja fonder i sitt sparande. Om du inte gör ett fondval så sätts dina pengar in i en entrélösning som innehåller en eller flera fonder som är anpassade för långsiktigt sparande. Logga in för att se hur det ser ut för dig eller läs mer under Sparande & Pension i menyn.

2-life-moments-20-square

Hållbart enligt dig

Vi har samlat flera av branschens betygsättningar, mätningar och granskningar så att du kan filtrera och söka ut fonder som passar för vad du tycker är hållbart. På så sätt kan du jämföra fonder utifrån dina egna prioriteringar.

Våra tjänster