Sparande & Pension

Hej! Ska vi bli partners?

Vi tror att samarbete är vägen framåt för att kunna ge våra gemensamma kunder en tryggare och rikare framtid. Med smarta lösningar och en egenutvecklad plattform så ger vi mervärde till förmedlare, förmögenhetsrådgivare och startups.

4-complementary-01-portrait4-complementary-02-portrait

Rådgivare + Futur = Sant

Kunder som får professionell rådgivning kring sin pension eller investeringar känner sig tryggare och har större chans att lyckas med sitt sparande, det tror i alla fall vi. Därför är vi partners med förmedlarbolagen och distribuerar bara våra produkter via dem. Logga in om du redan jobbar med oss, eller hör av dig så pratar vi vidare.

Hör av dig så blir vi glada

4-complementary-14-square
Utvecklarportalen

Futurs utvecklarportal – koppla upp dig också!

Vi har hittills integrerat med över 60 partners som har gjort över 4 miljoner API-anrop på vår sparplattform. Vi samarbetar med fintech startups, privatbanker och förmedlare – varmt välkommen du med.

"En anledning till att vi valde att samarbeta med Futur var för deras tekniska kunnande och för de möjligheter som deras flexibla APIer ger. Tack vare dessa var det enkelt för oss att skapa ett användarvänligt köpflöde på vår webbplats som smidigt integrerar med Futurs försäkringssystem."

Fredrik Stanser, Affärsutvecklingschef Lärarförsäkringar
4-complementary-04-landscape1-employees-medarbetare-malin-square1-employees-jonas-square4-complementary-03-landscape
Om oss

Vi är inte som andra

Vi har gått vår egen väg i 25 år och utvecklat en sparplattform där vi tillsammans med våra partners har lanserat nya och kundvänliga tjänster sedan start. Vi är effektiva, har ett stort hjärta och höga ambitioner.