Sparande & Pension
En far och dennes son springer över och igenom en liten våg i havet medans de håller händer

Sparande för framtiden

Hos oss kan du pensionsspara eller investera bredare i en kapitalförsäkring. Vi tror att kombinationen rådgivning och noga utvalt sparutbud är det bästa för dig. Därför träffar du en rådgivare innan du får ett sparande hos oss.

2-life-moments-03-square

Tjänstepension är din lön i framtiden

Visste du att tjänstepensionen kan vara ditt allra största sparande? När du sparar hos oss får du tillgång till vårt noga utvalda och hållbara fondutbud - det gör det enkelt för dig att göra bra val. Logga in eller läs mer.

2-life-moments-12-square

Jobbar du på ett företag som har avtalspension?

Finns det kollektivavtal på din arbetsplats? I så fall kan du sannolikt välja Futur som ditt pensionsbolag. Läs mer om vad du kan få hos oss eller logga in om du redan har valt oss.

2-life-moments-25-square

Spara smart i en kapitalförsäkring

Fonder eller aktier och andra värdepapper, med en kapitalförsäkring finns många alternativ. Slipp krångliga deklarationer och välj hur du vill ha utbetalningarna i framtiden - toppen för pensionssparande.

2-life-moments-17-square

Har du sparat privat? Då kan du flytta hit ditt sparande

Om du vill samla ditt sparande på ett ställe så kan du välja att flytta hit ditt gamla privata pensionssparande. Vi har flyttexperter som hjälper dig hela vägen.

2-life-moments-01-square

Trygghet för familjen med livförsäkring

Med en livförsäkring så ser du till att din familj slipper ekonomiska bekymmer om du skulle gå bort. Passar extra bra för dig med barn och bolån.

Våra tjänster